Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Mig centenar de persones participen al taller sobre els projectes presentats al concurs d'idees de la façana marítima

24/02/2015
 L'alcaldessa, Neus Lloveras i el regidor Joan Giribet, durant la cloenda del taller          L'alcaldessa, Neus Lloveras i el regidor Joan Giribet, durant la cloenda del taller

La Sala va acollir dissabte la sessió de treball per valorar si els projectes presentats al concurs s'adequaven als criteris consensuats en l'anterior taller participatiu

Una cinquantena de persones van participar dissabte en el taller participatiu per valorar els 24 projectes que s'han presentat al concurs d'idees de la façana marítima de Vilanova i la Geltrú. La sessió de treball es va dur a terme al Centre d'Art Contemporani La Sala, on fins al 15 de març es pot veure l'exposició de tots els projectes, i va servir per a que els participants valoressin les diferents propostes i debatessin sobre si els projectes s'adequaven als cinc criteris que havien estat consensuats en els tallers realitzats a l'octubre de 2014 relatius entre d'altres a la integració del passeig en el conjunt de tota la façana marítima i a posar en valor el patrimoni marines i pesquer. Aquest taller participatiu es va realitzar prèviament a la convocatòria del concurs d'idees per tal que les bases del concurs n'incloguessin les conclusions.

La jornada es va iniciar a les 10 h, amb la intervenció del regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet, qui va destacar que finalment "el projecte que guanyi aquest concurs d'idees ha de ser la millor proposta per Vilanova i la Geltrú". Sobre el taller de dissabte, el regidor Giribet va explicar que "les conclusions es faran arribar al jurat", i va afegir, que "la gent pot continuar dient la seva perquè pot fer arribar la seva opinió tant a la Sala com per Internet". En aquest sentit, l'enquesta es pot contestar fins aquest dijous 26 de febrer, per tal de fer arribar els resultats al jurat del concurs. Sobre els projectes presentats, el regidor d'Urbanisme va reiterar que "ens satisfà perquè hi ha projectes molt diversos".

taller la sala 2

La metodologia del taller contemplava quatre grups de treball, cadascun dels quals va valorar 12 projectes. Posteriorment es van posar en comú les conclusions, formant dos nous grups de treball més amplis. La sessió va finalitzar donant a conèixer els punts comuns a què s'havia arribat sobre la totalitat dels projectes valorats.

taller la sala3

En la cloenda d'aquesta jornada de treball, l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, va destacar "la importància de la feina realitzada havent començat de zero i decidint un projecte que a la majoria de ciutadans ens agradi". Neus Lloveras va manifestar "sentir-se il·lusionada de veure la feina feta i que a partir d'aquí puguem anar a buscar recursos per aconseguir-ho".

Àlbum de fotos

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00