Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

VNG se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

09/10/2015

Els autobusos i una passejada en bicicleta, centren les activitats organitzades per l'Ajuntament de VNG per promoure la mobilitat sostenible. Enguany el lema de la setmana és: 'Tria. Canvia. Combina'

Vilanova i la Geltrú se suma a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que proposa la Generalitat de Catalunya organitzant dues activitats per a tothom. Enguany el lema proposat és 'Tria. Canvia. Combina' amb l'objectiu que la ciutadania busqui noves formes de mobilitat allunyades del domini del cotxe particular cap a un transport sostenible, segur i saludable.

Així doncs, dissabte 17 i diumenge 18 d'octubre la Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organitza l'activitat ‘Coneix el teu bus' per tal que la ciutadania pugui conèixer de primera mà les diferents opcions al seu abast a l'hora d'utilitzar aquest tipus de transport públic i també la ‘Passejada en bicicleta' per promoure l'ús d'aquest vehicle entre la ciutadania.

Dissabte de 12 a 13.30 h a la plaça de les Neus hi haurà instal·lats els vehicles corresponents als serveis amb què compta la nostra ciutat i s'oferirà informació sobre les noves línies directes a Barcelona, així com les línies urbanes i interurbanes que circulen per VNG. Quant a la passejada en bicicleta, que es farà diumenge 18 d'octubre, consisteix a realitzar un recorregut adequat a totes les edats per la ciutat. La sortida es farà des del parc de Baix-a-mar a les 10.30 h. Per participar en aquesta activitat no cal fer inscripció prèvia.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00