Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'EMAID oferta les darreres places per a tallers i cursos d'accés als cicles formatius

05/09/2017
EMAID EMAID

Les persones interessades poden fer la sol·licitud fins a mitjans de setembre

L'Escola Municipal d'Art i Disseny ofereix diferents tallers i un curs preparatori per a les proves d'accés als Cicles Formatius de Grau Superior d'Arts Plàstiques i Disseny, que es faran durant el curs 2017-2018.

Un cop acabat el període de matriculació han quedat algunes places lliures. Per aquest motiu s'obre un nou termini, fins a finals de la setmana vinent, perquè les persones interessades es puguin matricular als diversos tallers que ofereix l'Escola, així com al Curs Preparatori per a les proves d'accés als Cicles Formatius.

A l'EMAiD s'imparteixen, a més dels estudis reglats, una gran varietat de tallers monogràfics, que duren tot el curs, i que es fan en horari de tarda. Els diferents tallers que s'ofereixen són: Art I (per a infants de 6 a 8 anys), Art II (de 9 a 12 anys), de Tall i Confecció (moda), de Dibuix Artístic, de Pintura, de Còmic i Il·lustració, de Fotografia Digital, de Ceràmica, o de Gravat i Estampació.

Tota la informació al telèfon 93-893.28.46, i a la web www.vilanova.cat/emaid, on es pot consultar la informació concreta de cadascun dels tallers.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00