Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Tancament d'un local d'oci nocturn per incompliment reiterat de l'horari de finalització de l'activitat

21/12/2017
null

Aquesta mesura s'aplicarà durant sis mesos un cop s'hagi notificat la sanció administrativa aprovada per la Junta de Govern Local

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha notificat aquesta setmana la sanció administrativa aprovada dimarts en junta de Govern Local que obliga al tancament d'un local d'oci nocturn del carrer de la Llibertat per un període de sis mesos. La resolució d'aquest expedient sancionador s'ha adoptat davant dels incompliments reiterats de l'horari de tancament de l'establiment. Aquesta mesura s'adopta d'acord amb l'Ordre INT/358/2011 per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, sotmesos a la llei 11/2009 de regulació administrativa dels espectacles i les activitats recreatives.

Així mateix la resolució ferma per infraccions horàries aprovada per la Junta de Govern local també contempla una sanció per un import de 10.001 euros.

Segons la normativa vigent, aquest establiment, com a bar musical, té permís d'obertura a partir de les 12.00 h i fins a les 02.30 h. Aquest horari de tancament es pot perllongar per un període de 30 minuts la nit de divendres a la matinada de dissabte; la nit de dissabte a la matinada de diumenge i la nit de vigília de festiu a la matinada del festiu.

La voluntat de l'Ajuntament de la ciutat, amb aquesta mesura i d'altres aplicades, és intentar garantir l'oci responsable i la convivència, sobretot al centre de la ciutat, on hi ha més concentració de locals de publica concurrència i restauració.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00