Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Noves trobades dins del programa l’alcaldessa als barris

26/10/2016
Reunió amb el veïnat de Can Marquès Reunió amb el veïnat de Can Marquès

Les demandes del veïnat es recullen al web vilanova.cat i s’informa sobre el seu compliment

El programa l'alcaldessa als barris continua les trobades amb el veïnat de Vilanova i la Geltrú. Neus Lloveras es va reunir dilluns amb veïns i veïnes de Can Marquès, acompanyada pel regidor d'Urbanisme i Medi Ambient Gerard Llobet. Les principals preocupacions en aquesta zona de la ciutat van referència a les molèsties per sorolls i per brutícia.

Alcaldessa als barris 4Unes 25 persones van participar a la trobada, i van fer arribar també als membres del govern local comentaris al voltant de la circulació de bicicletes, l'estat d'algunes voreres, les filtracions d'aigua a l'aparcament soterrat de la plaça EC Ricart, la problemàtica de les colònies de coloms, i l'elevada velocitat d'alguns vehicles.

El veïnat també va demanar que s'estudiï una nova distribució dels contenidors soterrats, reduint els de rebuig i ampliant els de vidre, plàstic i paper.

Alcaldessa als barris 5Alcaldessa als barris 1
Totes les peticions que els veïns i veïnes fan al govern local en les trobades queden recollides en un document i publicades al web vilanova.cat. A més les peticions es traslladen als serveis que ho gestionen i s'actualitza la informació a l'apartat web a mesura que es duen a terme les actuacions.© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00