Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Obertes les inscripcions al cinquè taller 'Dona, Identitat i Diversitat'

07/10/2010
   Sessió del taller DID Sessió del taller DID

El taller és un espai de trobada per a dones de diferents orígens i edats, amb l'objectiu d'intercanviar coneixements i experiències

El dilluns 18 d'octubre s'inicia la cinquena edició del Taller Dona, Identitat i Diversitat (DID). Aquest taller te l'objectiu de generar un espai de trobada per a dones de diferents orígens i edats, que vulguin intercanviar coneixements, compartir experiències i descobrir altres formes de ser i estar en el món.

El taller, que té una durada de 8 sessions, comença el 18 d'octubre i finalitza el 20 de desembre, els dilluns de 9.30 a 11.30 h al Centre Cívic Mar. El taller és gratuït i disposa de servei de guarda per a infants.

Amb la intenció de promoure els vincles que aportin mes qualitat relacional a la convivència , d'aquests tallers en van sortint participants que passen a la següent etapa del grup, on es realitzen trobades quinzenals . Mica en mica s'augmenten les conductes empàtiques, l'aprenentatge interpersonal i es va multiplicant la xarxa social oblidant prejudicis . 

Aquesta és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Vilanova, a través del Servei de Convivència. Per a més informació i inscripcions adreceu-vos al telèfon 938140000 (ext 3370), o bé adreçar-se personalment al Servei de Convivència (Pl. de la Vila 12, 2n pis)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00