Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Una mà de contes per la Festa Major

25/07/2017
Conte Capgrossos Conte Capgrossos

Les biblioteques proposen dues hores del conte relacionades amb la Festa Major: 'Capgrossos!' aquest divendres, i 'Mulasses!' dijous vinent, els dos nous títols de la col·lecció Cercavila d'El Cep i la Nansa

Divendres 28 de juliol a les 19.30 h a la plaça de les Neus es farà l'Hora del conte de Festa Major amb "Capgrossos!", a càrrec de l'actriu Montse Panero. Aquesta activitat, organitzada per les biblioteques municipals de VNG, s'adreça a infants a partir de 3 anys. Un cop acabada l'activitat, els autors signaran exemplars del conte.
"Capgrossos!" és el quart conte de la col·lecció Cercavila de l'editorial vilanovina El Cep i la Nansa amb il·lustracions de Sebastià Serra i escrit per Susana Peix.
"Aquest any els capgrossos no podran sortir a la cercavila de la Festa Major! Sembla que fan massa xivarri i rebombori, que fan tanta gresca que fins i tot els més menuts es perden quan els segueixen. El consell de la Festa Major els ha concedit tres dies per trobar la solució. Aconseguiran arreglar aquest guirigall i formar part de la cercavila?" Una aventura per conèixer de prop el món dels capgrossos de Festa Major i descobrir com són de divertits.
Aquesta activitat s'inclou dins la ‘Ludoteca infernal', organitzada en col·laboració amb el Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, i que començarà a les 18 h amb la realització d'uns tallers a la mateixa plaça de les Neus.

I dijous 3 d'agost a les 19 h també a la plaça de les Neus serà el torn del conte "Mulasses!", a càrrec dels seus autors Susana Peix i Sebastià Serra. Organitzada per l'editorial El Cep i la Nansa i la llibreria La Mulassa, aquesta hora del conte es fa amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú.

Més informació: Programa de Festa Major de Vilanova i la Geltrú

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00