Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Les associacions de veïns de VNG coneixen la proposta de pressupostos per aquest 2013

28/01/2013
8 de les 18 associacions de veïns de la ciutat van ser presents a la sessió  8 de les 18 associacions de veïns de la ciutat van ser presents a la sessió

El govern exposa les principals línies del pressupost municipal als representants veïnals en una sessió del Consell Municipal d'Associacions de Veïns

Vuit associacions veïnals de la ciutat van assistir divendres a una nova sessió del Consell Municipal d'Associacions de Veïns. El Saló de Plens de l'Ajuntament va acollir aquest sessió en la que l'alcaldessa Neus Lloveras i el regidor d'Hisenda, Recursos Humans i Organització Interna, Miquel Àngel Gargallo, van exposar les principals línies del pressupost per aquest 2013.

Una proposta que es portarà a votació del Ple Municipal dilluns vinent, i que suposa una reducció de 4,6 milions d'euros respecte el pressupost de 2012. Un cop coneguda, els representants dels veïns i veïnes van poder aportar els seus comentaris.

A banda de les 8 entitats veïnals presents, de 18 que hi ha a la ciutat, també hi havia els regidors del PSC Joan Martorell i Gerard Llobet. Per part del govern, hi eren presents les regidores Glòria García, Marijó Riba i Blanca Albà.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00