Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es presenta el DVD del taller 'Dona, identitat i diversitat'

30/07/2009
El DVD té una durada d'uns 20 minuts   El DVD té una durada d'uns 20 minuts

El vídeo recull les experiències de les dones que van participat a la primera edició. El taller pretén crear un espai de trobada per a dones de diferents orígens i edats

Aquest matí s'ha presentat el DVD del taller Dona, Identitat i Diversitat, que recull les experiències de les dones que van participar a la primera edició. El taller és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través del Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic i els Serveis de Convivència i de l'Espai d'Equitat.

L'objectiu del taller és fomentar la convivència a partir de la creació d'un espai de trobada per a dones de diferents orígens i edats de la ciutat disposades a descobrir altres formes de ser i estar en el món, altres tipus de vida, i que vulguin intercanviar coneixements i compartir experiències.

Fins al moment ja s'han celebrat dues edicions del taller dirigides per una experta en treball grupal, la primera del 30 d'octubre al 18 de desembre, i la segona del 29 d'abril al 17 de juny. En cadascuna de les edicions, al voltant d'una quinzena de dones d'arreu de Vilanova i la Geltrú han participat setmanalment al taller, fins a completar un total de 8 sessions realitzades a l'Orfeó Vilanoví, situat al Nucli Antic. La intenció d'aquestes trobades és anar més enllà del coneixement de les diferents cultures i facilitar la relació entre persones diferents.

L'edició d'aquest DVD, que té una durada de 20 minuts, permetrà donar a conèixer aquesta experiència a altres ajuntaments o institucions. A més a més, també servirà perquè les dones que van participar en la primera i segona edició es coneguin i es s'ampliï la xarxa relacional.

La 3a edició, a l'octubre
La tercera edició de taller s'iniciarà el 14 d'octubre i es clourà el 16 de desembre. Aquest inclourà diverses novetats, com és l'ampliació de 8 a 10 sessions o la realització d'activitats complementàries amb les participants de totes les edicions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00