Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Propera reunió a quatre bandes per tractar la convivència del residencial Les Llunes i la fàbrica Componentes

21/12/2012
Componentes

L'Ajuntament de VNG convocarà a mitjans de gener una trobada amb representants de la Generalitat, l'empresa i els veïns

La reunió que es mantindrà entre totes les parts implicades en el problema de convivència entre els residencials Llunes I i II i la fàbrica de fusió d'aluminis Componentes Vilanova tindrà l'objectiu de posar sobre la taula les possibilitats de solució per fer compatibles la millor qualitat de vida dels veïns i l'activitat industrial.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú manté contacte permanent amb els representants dels veïns de les Llunes, que es queixen de les emissions de gasos i el soroll que genera el funcionament normal de la fàbrica. Paral·lelament, manté converses amb l'empresa, que està estudiant els punts de la seva activitat que poden estar generant més molèsties als veïns, i amb la Generalitat, a través de la Direcció General de Qualitat Ambiental.

Per part de l'administració catalana, es col·locarà properament un captador d'immissions a la zona i col·laborarà tècnicament amb l'Ajuntament per fer mesures de sonometria més específiques. Un cop analitzades totes les dades recollides, s'estudiaran les possibilitats d'acció de cadascuna de les parts per tal de trobar la solució més satisfactòria possible per a tothom.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00