Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Primera Jornada de governança del litoral en el marc de la Fira BlauVerd

27/05/2015
    Litoral del Garraf  Litoral del Garraf

Hi haurà conferències científiques i tècniques sobre la investigació marina al litoral del Garraf, a càrrec de personalitats expertes en aquest camp

El divendres 5 de juny se celebrarà a Vilanova i la Geltrú la I Jornada de Governança del Litoral, que porta per lema El litoral del Garraf: veure, pensar, actuar. (programa)

La jornada, emmarcada dins els actes de celebració de la fira del mar i del medi ambient Blauverd, està organitzada pel grup de treball de Medi Ambient de la Mesa Nàutica. L'objectiu és proporcionar un intercanvi d'experiències i coneixement per, posteriorment, debatre sobre un dels temes més complexos quan es parla de gestió integrada del litoral, ja que més enllà de la teoria esdevé encara un model de pràctica difícil.

El seminari, que se celebrarà a la sala d'actes de la Llotja de Vilanova i la Geltrú, constarà de dues part. Una primera, durant el matí, durant la qual hi haurà conferències científiques i tècniques sobre tots els mitjans d'investigació marina que hi ha al litoral del Garraf, mentre que durant la tarda els participants podran assistir a dues taules rodones, en les quals es tractaran els temes relacionats amb les infraestructures, l'activitat econòmica i gestió territorial del litoral, així com sobre els models, objectius i el protagonisme dels ports secundaris. Totes les activitats comptaran amb la presència de personalitats de referència en cadascun dels camps.

Les persones interessades en assistir ho poden fer, gratuïtament, inscrivint-se a la següent adreça de correu consorci@collsmiralpeix.cat

(+ informació)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00