Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Un dia en família als jardins de la Masia d'en Cabanyes

05/10/2016
Tothom podrà gaudir d'aquest entorn amb activitats de lleure      Tothom podrà gaudir d'aquest entorn amb activitats de lleure

L'activitat torna aquest dissabte, i té com a objectiu gaudir d'una jornada plena d'activitats per a tota la família per descobrir la casa, la seva història i alhora gaudir d'aquest entorn privilegiat

El Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, ubicat a la Masia d'en Cabanyes, és un espai de cultura i art. Un espai únic i singular de Vilanova i la Geltrú, que es vincula a la literatura, al col·leccionisme, als llibres i a l'art i la creació.
Un any més, la Masia d'en Cabanyes proposa "Un dia en família als Jardins de la Masia". L'activitat se celebrarà dissabte 8 d'octubre, i té com a objectiu gaudir d'una jornada plena d'activitats infantils i de lleure per a tota la família. Art, llibres, paraules, música, espectacles, tallers i natura en un entorn privilegiat.
El programa consta d'activitats per a realitzar per lliure, tallers dirigits, espectacles i contes en una jornada festiva per a grans i petits. Al migdia, les famílies podran dur el seu dinar i seure a la gespa de la Masia, on els més petits podran córrer i jugar. Coquo Càtering oferirà també un servei de bar ben especial: sucs verds, aperitius, i també tindrà a punt uns menús de pícnic saludables i divertits.
El programa s'ha organitzat amb la col·laboració de persones i entitats de la comarca, com la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú, que també oferirà informació de la Masia d'en Cabanyes als visitants dels dos equipaments.

La Masia d'en Cabanyes proposa per a aquesta edició d'Un dia en família un gest solidari. Es podrà participar portant productes d'higiene o pagant 2€ per infant participant (a partir de 3 anys), que l'Economat de Vilanova i la Geltrú, gestionat per Càritas, destinarà a la compra de bolquers.
La Masia estarà oberta entre les 9.30 h i les 20 h. Per a participar-hi es pot inscriure prèviament a través del web www.ccgarraf.cat. Així mateix, els tallers i activitats dirigides consten d'uns horaris i aforament limitat i s'hauran de fer les inscripcions el mateix matí abans del seu inici.
Hi haurà aparcabicis, però també s'hi podrà anar a peu o en cotxe.
En cas de pluja l'activitat serà anul·lada i es publicarà la nova data de celebració.

Podeu consultar tot el programa d'actes aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00