Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La manca de civisme principal queixa del veïnat del barri de La Sardana

27/03/2014

Els veïns demanen més senyalització a algunes cruïlles

La manca de civisme d'algunes persones va ser el principal tema a la trobada de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, amb el veïnat del barri de La Sardana. Dins de les trobades periòdiques de l'alcaldessa amb veïns i veïnes dels diferents barris de la ciutat, ahir l'alcaldessa va estar acompanyada de la regidora de Serveis Viaris, Glòria Garcia; i de la regidora de Cultura Marijó Riba al Centre Cívic La Sardana amb la presència de més d'una vintena de ciutadans.

Tot i que van sorgir diferents queixes al llarg de la trobada, es va resumir en que s'estaven patint al barri les conseqüències de la manca de civisme d'algunes persones. Així, qüestions com els sorolls produïts per un establiment durant la nit, les pintades i grafits a les parets, les deposicions de gossos, el mal us de la bicicleta per voreres, la música alta en alguns cotxes que de nit s'aturen als semàfors, o el mal us de les papereres, van ser algunes de les qüestions per les que el veïnat de la Sardana va mostrar més preocupació.

Els problemes de l'enllumenat públic i la dificultat per estacionar també van ser temes que van treure els assistents. En un altre ordre de coses també es va demanar que es senyalitzessin millor algunes cruïlles, especialment la del carrer d'Anselm Clavé amb Joan Maragall, i la de l'avinguda del Montseny amb el torrent de Sant Joan.

Totes els suggeriments i queixes que apareixen en aquestes trobades es poden seguir a l'apartat de barris que s'ha creat recentment al web vilanova.cat. el govern municipal té previst que una vegada acabi aquesta primera ronda de trobades pels barris de Vilanova i la Geltrú, se n'enceti una altra per comprovar el nivell de solució de les aportacions que s'han dut a terme.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00