Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Visita d'empreses de la FEPG a l'exposició Guinovart del Museu Balaguer

24/07/2017
Una quinzena d'empresaris i empresàries van fer la visita  Una quinzena d'empresaris i empresàries van fer la visita

La relació entre empresaris del Garraf i el Penedès i el patrimoni cultural de la ciutat s'emmarca en el projecte 'Llotja Balaguer'

Un grup d'empresaris i empresàries del Penedès i el Garraf van visitar dijous l'exposició “Guinovart. Trencant els límits” al Museu Víctor Balaguer. Es tracta d'una visita guiada organitzada en el marc del projecte “Llotja Víctor Balaguer”, que vol concretar les relacions entre el patrimoni i el món empresarial, perquè els empresaris facin d'ambaixadors de la ciutat.

Així, la FEPG (Federació d'Empresaris Garraf Penedes) va proposar aquesta visita als seus associats. Hi van participar una quinzena de persones d'arreu del Penedès i el Garraf, acompanyades de la regidora de Cultura Teresa Llorens, que va voler destacar el patrimoni com a línia estratègica de promoció de la ciutat, i va parlar d' “impulsar un programa de mecenatge en el que les empreses arrelades al nostre territori, que se senten compromeses amb el passat i amb el futur del Penedès i el Garraf, donin suport a les iniciatives i projectes desenvolupats per l'Organisme Autònom de Patrimoni Víctor Balaguer”.

L'exposició temporal de Josep Guinovart mostra el seu propi llenguatge, amb els ocres de la terra i els blaus de l'oceà de Vilanova i la Geltrú, ciutat lligada a Josep Guinovart a través de les col·leccions de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer i de la seva intervenció a la Torre Blava.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00