Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El projecte BarçaKids de la Fundació del FC Barcelona torna a Vilanova del 12 al 22 de desembre

28/11/2017
BarçaKids va venir a VNG per primera vegada l'abril de 2016 BarçaKids va venir a VNG per primera vegada l'abril de 2016

L'activitat reuneix infants d'entre 6 i 12 anys procedents de diferents d'escoles de la ciutat i d'altres localitats del Baix Penedès.

Les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol dels Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltrú serà novament la seu de les activitats que, del 12 al 22 de desembre, portarà a terme la Fundació del FC Barcelona, dins el seu projecte BarçaKids.

Aquesta activitat, que ja ha realitzat a la ciutat en d'altres ocasions està adreçada a l'alumnat dels centres de primària de la ciutat. Nenes i nens d'entre 6 i 12 anys, que mitjançant el joc i la participació activa, treballaran els valors de l'esport i la inclusió, des d'una vessant pedagògica.

Un Edukit, format per una unitat de recursos mòbil, en forma de camp de futbol, material esportiu i escolar, pantalles i tauletes tàctils, els participants realitzaran les activitats proposades. Cada escola pot escollir entre cinc unitats didàctiques basades en els valors del respecte, l'esforç, l'ambició, el treball en equip i la humilitat. Aspectes que formen part del sistema de valors del FC Barcelona, així com de l'ideari d'institucions com Unicef i del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00