Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'alcaldessa situa el manteniment i la neteja de la ciutat com a prioritats del Govern

20/10/2015
Trobada amb el veïnat de l'Aragai Trobada amb el veïnat de l'Aragai

Neus Lloveras va iniciar ahir una nova ronda de trobades amb el veïnat als barris

Les demandes de manteniment de l'espai públic, la millora de la neteja i combatre els comportaments incívics han estat les peticions més freqüents en les reunions del govern vilanoví amb el veïnat dels barris de la ciutat.

Ahir es va reprendre el cicle de trobades barri per barri, amb la visita a l'Aragai. L'alcaldessa, Neus Lloveras, la regidora d'Hisenda, Glòria Garcia, i el regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, van escoltar els comentaris i demandes d'una vintena de veïns i veïnes.

Neus Lloveras va explicar que, arran de les anteriors trobades, s'han establert tres prioritats. La primera és elaborar un Pla de manteniment de la ciutat a 4 anys. La segona és millorar la neteja de ciutat perquè hi ha molta insatisfacció per part de la ciutadania respecte a aquest servei, i la tercera prioritat és combatre comportaments incívics com ara les caques de gos al carrer, les pintades i les destrosses en el mobiliari urbà i l'espai públic en general.

Els assistents a la reunió van fer arribar als membres del govern peticions sobre el mal estat de les voreres per les arrels dels arbres, la manca de cura d'alguns espais verds, i la neteja d'escocells entre altres temes. També preocupen el veïnat de l'Aragai la velocitat excessiva d'alguns vehicles pels carrers del barri, els problemes que causen els solars abandonats, l'insuficient servei de l'autobús urbà i la problemàtica derivada de les cases ocupades.

Les trobades de l'alcaldessa i els membres del Govern als barris continuen. La següent serà el dilluns 9 de novembre, a l'auditori Eduard Toldrà amb el veïnat de l'Armanyà.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00