Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Cinquena edició del projecte Re@cciona

20/05/2015
Cloenda del Reacciona 2014-2015    Cloenda del Reacciona 2014-2015

Aquest matí s'han projectat a l'Auditori Eduard Toldrà els treballs dels centres de secundària participants

Un total de 8 centres d'educació secundària han participat en l'edició d'enguany del projecte Re@cciona. I aquest matí s'han pogut veure els treballs finals dels alumnes participants a l'Auditori Eduard Toldrà de la nostra ciutat. La cinquena edició del taller ha comptat amb els curtmetratges de l'institut Dolors Mallafré, l'institut Manuel de Cabanyes, l'institut Baix-a-Mar, el col·legi Santa Teresa de Jesús, el col·legi Sant Bonaventura, el col·legi Divina Providència, l'escola Pia Vilanova i l'escola El Cim. La presentació dels curtmetratges ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, i d'alguns regidors de l'Ajuntament.

Reacciona02

El projecte Re@cciona està organitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Cooperació i Solidaritat, i compta amb la col·laboració d'Intermón Oxfam. La realització va ha càrrec de Taller de Cinema i té el suport de la Diputació de Barcelona i la fundació SGAE. En aquesta ocasió ha comptat amb el suport especial de Josep Armengol de Médicus Mundi, Ramon Carbonell de Cáritas, Rosa Català de la Regidoria de Convivència i Equitat, M. Núria Plana d'Oxfam Intermon i Ilde Royo de Destino Etiopia.

Des de la seva posada en marxa el curs 2010-11, el projecte Re@cciona ha despertat l'interès dels joves en temes com el foment i respecte dels drets humans, l'eradicació de la pobresa i la consecució dels Objectius del Mil·leni.

Des d'aleshores han participat en el Re@cciona 48 grups, amb un total de 1.250 alumnes de secundària, i s'han projectat 53 curtmetratges, tots ells creats pel jovent durant aquests cursos escolars, alguns fins i tots fets en anglès.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00