Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Semàfor davant l'hospital a principis d'any

17/12/2013
Les obres van començar dilluns  Les obres van començar dilluns

L'Ajuntament ha començat les obres per instal·lar un semàfor per regular el pas de vianants a la ronda Ibèrica a l'altura de l'Hospital de Sant Antoni

Aquesta setmana han començat les obres per instal·lar un semàfor al pas de vianants de la ronda Ibèrica davant l'Hospital de Sant Antoni Abat. S'instal·larà semàfors amb polsador al pas de vianants que creua la ronda Ibèrica i que connecta l'hospital amb el carrer de la Masia en Cabanyes.
Les obres, que s'han iniciat amb la construcció de canalitzacions, es realitzaran durant el mes de desembre. Si el temps ho permet, el semàfor estarà en funcionament a principis d'any.

Aquest semàfor és una reivindicació històrica de la ciutadania perquè es tracta d'un punt de creuament important de vianants per a accedir als aparcaments i a l'Hospital, i la intensitat de vehicles és molt alta, fets que incrementen el risc d'accidents.

En aquest sentit, la regidoria de Serveis Viaris i Mobilitat Glòria García ha recordat que "L'any 2006 quan es va reformar la ronda no es va considerar que fos un punt conflictiu, i malgrat fer-se un aparcament nou no es va valorar com a necessària la instal·lació d'un semàfor. El que es fa ara és esmenar la situació en haver-s'hi produït diversos atropellaments".

En un moment complicat per a les inversions públiques, la regidoria ha prioritzat aquesta actuació, que finalment tindrà un pressupost aproximat de 10.000 euros. Hi ha hagut un esforç important de reducció de costos, amb aprofitament de materials en desús inclòs, que ha permès rebaixar les primeres estimacions de cost pressupostades en 24 mil euros.© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00