Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Amb l'inici del nou curs escolar, l'IMET reprèn el Cicle de Xerrades

10/10/2018
Cicle Xerrades IMET Cicle Xerrades IMET

Enguany és la 10a edició. En aquest temps s'han realitzat 94 xerrades i hi han intervingut 2.860 participants

L'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha reprès, amb l'inici del nou curs escolar, el Cicle de Xerrades, que tenen l'objectiu d'abordar temes relacionats amb l'educació, proporcionant informacions i recursos de suport a la tasca educativa de les famílies.

Si bé les xerrades estan adreçades principalment a les famílies, també estan obertes a qualsevol persona que estigui interessada en el tema que es proposa. D'aquesta manera famílies, professionals i especialistes troben un espai per resoldre dubtes, rebre orientació i compartir les seves experiències.

Enguany el cicle de xerrades arriba a la desena edició, mantenint una oferta adaptada als interessos i temes d'actualitat. Durant aquest temps s'han dut a terme 94 xerrades amb 2.860 participants.

La proposta que enceta el curs 2018-2019 és la xerrada: Actitud per afavorir els aprenentatges dels fills/filles, que tindrà lloc els dies 23 i 30 d'octubre, de 18 a 19.30 hores a l'IMET, al carrer de la Unió, 81 de Vilanova i la Geltrú.

Les xerrades programades fins a finals d'any es faran el 22 de novembre Violència que viuen i/o presencien els infants, i el 13 de desembre Com podem ajudar a potenciar l'autoestima dels nostres fills/es?

Més informació sobre el calendari de les xerrades i inscripcions AQUÍ.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00