Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Glòria Garcia parla de mobilitat al programa Sessió Plenària de Canal Blau TV i Eix Diari

02/06/2014
    Glòria Garcia, regidora de Via Pública i Mobilitat Glòria Garcia, regidora de Via Pública i Mobilitat

El procés per al nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible a la ciutat, centra l'entrevista a la regidora vilanovina

El programa Sessió Plenària, que emet Canal Blau Televisió i el portal de noticies Eix Diari, té aquest dilluns com a convidada a la regidora de Via Pública i Mobilitat, Glòria Garcia. La regidora vilanovina ha respòs a les preguntes de la periodista Laura Marín que, en aquesta ocasió, s'han centrat en aspectes sobre la mobilitat a la ciutat, principalment sobre el procés participatiu per a l'elaboració del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible.

Glòria Garcia ha explicat en que consistirà la jornada de participació del 14 de juny, en el que la ciutadania ha estat convidada a realitzar diversos recorreguts per la ciutat, per tal de detectar les oportunitats i mancances que té la ciutat en temes de mobilitat.

L'avantatge de fer-ho ara, ha explicar la regidora, permet aprofitar les noves tecnologies i noves maneres en l'elaboració del Pla. "Per això proposem diferents mecanismes i accions, perquè volem que sigui un pla molt participatiu, i que ens serveixi com a eina bàsica per desenvolupar altres projectes de ciutat". Glòria Garcia també explica durant l'entrevista les oportunitats que es generen al voltant del pla, alhora d'establir les línies de treball per a la ordenació a la ciutat i la convivència entre vianants i tot tipus de vehicles."Quan tinguem el Pla podrem marcar les actuacions i accions que caldrà realitzar a curt, mig i llarg termini. Una eina molt important que ens ha de permetre ordenar tota la circulació a la ciutat".

El procés té marcats uns terminis, que situen una primera diagnosi del pla per després de l'estiu. Junt a aquesta diagnosi hi haurà una segona jornada, de retorn de les propostes. A partir d'aquí el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Vilanova i la Geltrú es portaria al Ple Municipal, a principis de l'any vinent.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00