Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'Ajuntament renova els bancs per seure a la façana marítima

24/03/2014
Els bancs són d'un model amb respatller i braços apte per a les persones grans Els bancs són d'un model amb respatller i braços apte per a les persones grans

La Diputació de Barcelona cedeix 42 bancs a l'Ajuntament per renovar els que s'han fet malbé a la façana marítima

Els darrers dies s'ha instal·lat nous bancs per seure a la part central de la zona que va des de la cruïlla de Joan Oliver fins a la rambla de Joan Baptista Pirelli, al llarg de tot el passeig marítim i una part del passeig del Carme.
Es tracta dels bancs que la Diputació de Barcelona ha cedit en el marc del catàleg de serveis de la Xarxa de governs locals 2012-2015, i que en una segona fase abans de l'estiu es complementaran amb la instal·lació a la banda més propera als edificis, contribuint a donar una imatge cohesionada de tota la zona.

D'aquesta manera, la regidoria de Serveis Viaris i Mobilitat aconseguirà l'objectiu de renovar els bancs d'aquesta zona de la façana marítima, que s'havien anat fent malbé amb el temps, i que havia demanat a la Diputació en concepte de manteniment d'equipaments i infraestructures.

Els nous bancs són del model "Diputació", amb respatller i braços, un model més adequat per tothom, que en facilita l'ús especialment a les persones més grans.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00