Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'alcaldessa de VNG valora positivament el cicle de trobades als barris

15/04/2014
   Les trobades de l'alcaldessa i els veïns es fan els dimecres a la tarda  Les trobades de l'alcaldessa i els veïns es fan els dimecres a la tarda

Des que es començar aquesta acció, el 17 d'octubre, s'han fet trobades amb els veïns dels 17 barris de la ciutat

Ara que ha finalitzat la primera ronda de trobades amb els veïns els barris de la ciutat, l'alcaldessa Neus Lloveras ha fet una valoració d'aquesta iniciativa que va néixer amb l'objectiu de completar el treball ja existent amb les associacions de veïns, per tal d'arribar a totes les persones que si bé no tenien tanta relació amb les associacions, tenien interès per explicar les seves preocupacions i afers veïnals. 

El 17 d'octubre de 2013 es va iniciar aquest cicle que ha portat a l'alcaldessa i a d'altres membres del govern a mantenir trobades setmanals amb els veïns i veïnes dels 17 barris de la ciutat. "La ciutadania ja sap que un dia a la setmana 2 o 3 regidors anem el barri que toca. Els veïns reben un avís a casa i el ciutadà que vol acudeix a les reunions. Són reunions sense ordre del dia on el ciutadà expressa les seves preocupacions, malestars...i no queda aquí perquè l'equip de Participació pren nota del tot el que manifesten els ciutadans i se'ls respon". 

De cada trobada es realitza un acta amb tots els temes que s'han tractat i es penja a la web municipal, a la pestanya Barris. Cada divendres s'actualitzen els temes, de manera que les persones interessades poden fer el seguiment de la seva petició, d'una manera molt dinàmica. 

Neus Lloveras ha valorat molt positivament la feina que fan tots els departaments de l'Ajuntament en la resolució de les diferents peticions, ja que l'endemà de les trobades les demandes es passen als seus responsables. "Ha estat la primera ronda, de prova, i ha funcionat molt bé. A partir d'ara és una dinàmica instaurada en el funcionament de l'Ajuntament que mou tots els departaments". Un sistema de treball que l'alcaldessa diu percebre molt positivament per part de la ciutadania que assisteix a les trobades."Notem que els ciutadans ho valoren molt positivament. Això continua, el veí en el moment que té una problemàtica té una manera molt directa i personal del presentar les seves inquietuds". 

Els temes que més s'han tractat a les reunions, han estat els relacionats amb Serveis Viaris i Convivència. El 7 de maig es previst comenci la segona ronda de trobades als diferents barris de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00