Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'Ajuntament de VNG interposarà recurs de cassació a la sentència contra el Nowa Reggae 2015

10/10/2017
Cartell del festival Nowa Reggae 2015 Cartell del festival Nowa Reggae 2015

Els veïns van presentar la reclamació posteriorment a la sentència desfavorable del TSJ l'any 2016, mentre que la llicència del festival de 2015 es va atorgar en base a una sentència anterior favorable a l'Ajuntament de la ciutat

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú presentarà recurs de cassació contra la sentència condemnatòria de la sala 14 del Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona en base a la qual l'Ajuntament de VNG ha d'indemnitzar amb 3.000 euros uns veïns que denunciaven molèsties ocasionades per la celebració del festival Nowa Reggae de 2015. Aquests veïns van presentar la seva reclamació amb posterioritat a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya del maig de 2016, on se'ls donava la raó respecte a les denúncies de l'any 2011.

Per la seva banda l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, segons ha explicat el regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient, Gerard Llobet, argumentarà el seu recurs de cassació en base al fet que la llicència per celebrar el festival Nowa Reggae de l'any 2015 es va atorgar en base a la sentència favorable a l'Ajuntament de VNG per part del jutjat encarregat d'aquest cas i que “desestimava el recurs presentat pels interessats contra el festival de 2011”. Gerard Llobet ha explicat que “l'any 2015 el festival es va celebrar en base a una llicència adequada a normativa”. Així mateix, el regidor ha manifestat que els veïns en la seva reclamació “no acrediten els danys ni els arguments que presenten tenen prou entitat i des de l'Ajuntament no es veu relació causa-efecte amb el festival i amb els danys que reclamen els veïns”.

En relació a les llicències que l'Ajuntament ha atorgat al festival, Gerard Llobet ha explicat que a partir de la sentència de maig de 2016, l'Ajuntament ha anat adaptant la normativa de sorolls complint amb els condicionaments tècnics i acústics vigents segons les normes i ordenances d'aplicació.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00