Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

A mitjans de juliol podria quedar enllestida l'obra del torrent

22/06/2011
La rambla del Far pren forma amb l'asfaltat    La rambla del Far pren forma amb l'asfaltat

Aquesta setmana han començat els treballs de cobriment de la rambla del Far amb el procés d'asfaltat.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú preveu finalitzar a mitjans de juliol les obres de la rambla del Far (torrent de la Pastera) després que aquesta setmana hagin començat els treballs d'asfaltat del cobriment del torrent, que en aquest cas està combinant el color negre típic de l'asfalt amb el color vermell, gràcies a la utilització de l'òxid de ferro. 
Asfalt bicolor
Un cop acabin els treballs es procedirà a la col·locació del mobiliari urbà (baranes, bancs, papereres…) la senyalització de pintat de l'asfalt al carrer de Martí Torrents, les tasques corresponents als acabats i neteja general de l'obra.

El cobriment de la rambla del Far també incorpora una zona de jocs per a gent gran, una taula de tennis de taula, una taula d'escacs, una altre de tres en ratlla i un joc de la xarranca.

Pel que fa a la jardineria s'han plantat les mateixes palmeres que hi havien abans de les obres al lateral del torrent.
Treballs de jardineria
Asfaltat
Els treballs de cobriment de la rambla del Far han ocasionat diversos talls en els carrers propers a la zona. Així doncs, el dimecres 22 de juny, de les 9.15 a les 20 hores, el trànsit de vehicles pel barri de Mar es veurà afectat en diferents punts. 

Talls de circulació:

- al carrer de les Canàries, entre els carrers de Pere Riudor i de l'Àncora. A conseqüència, també quedarà tallat el carrer de la Immaculada Concepció, entre els carrers de les Balears i de les Canàries

- al carrer de Martí Torrents.

Aquests talls no seran simultanis. Es garanteix l'entrada i sortida dels guals.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00