Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Continuen les trobades de l'alcaldessa amb els veïnat dels barris

10/07/2014
La trobada es va fer al casal d'avis municipal La trobada es va fer al Casal d'Avis municipal

Neus Lloveras es va reunir ahir amb veïns i veïnes de Can Marquès que li van exposar sobretot problemes de sorolls

Els sorolls derivats de les tasques de càrrega i descàrrega nocturna, la ubicació dels contenidors o la neteja d'alguns espais van ser les queixes principals que el veïnat de Can Marquès va fer arribar ahir a l'alcaldessa.

Neus Lloveras i el regidor d'Hisenda, Miquel Àngel Gargallo, van seguir amb el cicle setmanal de trobades a cadascun dels barris de la ciutat els dimecres a la tarda.

Una vintena de persones van assistir a la convocatòria que va començar l'alcaldessa fent un repàs de l'estat de les demanes que es van fer en la primera trobada, ara fa uns mesos.

Després del repàs els veïns i Veïnes van fer arribar noves demandes als representants municipals, com ara elevar l'alçada dels bancs de la rambla, perquè les persones grans tinguin més facilitat per seure i aixecar-se, reomplir la zona de terra del parc infantil o mesures per limitar la velocitat dels vehicles als seu pas per alguns carrers.

El cicle de trobades segueix i dimecres vinent Neus Lloveras serà al barri de mar, a la Confraria de Pescadors a partir de les 19.30h
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00