Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Portes obertes a l'EFAV

09/05/2018
Els estudiants i els professors ensenyaran les instal·lacions Els estudiants i els professors ensenyaran les instal·lacions

Dissabte 26 de maig s'explicarà l'oferta de l'escola de Formació Aeronàutica a tothom qui estigui interessat en la mecànica d'avions

Dissabte 26 de maig a les 11 h se celebra una nova Jornada de Portes Obertes a l'EFAV, al carrer de la Unió, 81.
L'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova obrirà les seves portes perquè totes les persones interessades en els estudis puguin conèixer tots els detalls sobre el funcionament del centre i la seva oferta formativa: tant el Curs d'Obtenció de la Llicència de Manteniment d'Aeronaus B1.1 com el Certificat de Professionalitat d'operacions auxiliar de manteniment aeronàutic.

Els professors i un grup d'alumnes de l'EFAV realitzaran xerrades per explicar el funcionament del curs i perquè els interessats puguin tenir un contacte molt directe i veure una simulació sobre el tipus de treballs que els alumnes realitzen amb una aeronau real.

Aquests són els estudis ideals per a les persones a les que els agraden els avions i la mecànica: el curs d'obtenció de la llicència de manteniment d'aeronaus de motor de turbina permet treballar a les principals empreses aeronàutiques.
Cal dir que aquesta és una formació amb gairebé el 100% d'inserció laboral a companyies capdavanteres del sector aeronàutic.

La matrícula és oberta per al curs 2018/2019, i les places són limitades. L'oferta formativa de l'EFAV per al curs vinent és:
Formació bàsica en Llicència de Manteniment d'Aeronaus B1.1 (2.400 hores). Inici: setembre 2018. 28 places.
Certificat de Professionalitat d'Operacions auxiliars manteniment aeronàutic (420 hores). Inici: octubre 2018. 14 places.

L'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú, amb experiència des de l'any 1985, imparteix formació aeronàutica a multitud d'estudiants que acaben treballant com a tècnics de manteniment d'aeronaus, amb llicència aprovada a nivell europeu.

Notícia relacionada

Us podeu inscriure a les portes obertes aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00