Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'exposició de fotografies d'Alexandre de Cabanyes, al setembre a les biblioteques

02/08/2017
Alexandre de Cabanyes Alexandre de Cabanyes

La mostra s'ha pogut veure fins ara a la sala d'actes de la Confraria de Pescadors i al centre cívic de Mar

Del 19 de setembre fins al 16 d'octubre, la biblioteca Joan Oliva acollirà l'exposició de fotografia "Alexandre de Cabanyes, fotògraf. La mirada d'un artista. 1877-1972".
Es tracta d'una selecció de fotografies de temàtica marinera, paisatges, i del seu entorn familiar.
La mostra l'han organitzat l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Consell Comarcal del Garraf amb motiu de l'any Alexandre de Cabanyes, per commemorar el 140è aniversari del seu naixement. Durant els propers mesos es programaran diverses activitats per retre homenatge i reconèixer la trajectòria artística i personal d'Alexandre de Cabanyes.

En el marc de l'exposició, divendres 6 d'octubre a les 20 h a la mateixa biblioteca, es farà la projecció amb posterior xerrada "Homenatge a Alexandre de Cabanyes". Anirà a càrrec de Sebastià Serra Navarro, coautor del documental, amb presentació de Rafel Mestres, director de l'arxiu Comarcal del Garraf.
Es tracta d'una xerrada al voltant de la pel·lícula documental de 1967 "Homenaje a Alejandro de Cabanyes", de Jordi Mas, Sebastià Serra i Josep Farré, membres de l'Agrupació de Cinema Amateur del Foment Vilanoví.

Notícia relacionada

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00