Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es crea un grup de pares d'infants de 0 a 3 anys

26/09/2017
Taller de paternatge responsable      Taller de paternatge responsable

La Regidoria de Convivència i Equitat dóna continuïtat als tallers de paternatge responsable

"Créixer en Família: com podem ser millors pares?" és el títol del primer Grup de Pares d'infants de 0 a 3 anys que s'inicia a VNG, que neix després de diversos grups de preparació per a futurs pares en els darrers dos anys.

En el cas d'aquest primer Grup de Pares d'Infants de 0 a 3 anys, l'Associació CONEXUS és l'encarregada d'organitzar i dinamitzar aquest grup, a partir d'una subvenció que l'entitat ha rebut de la Secretaria de Família de la Generalitat. La idea d'engegar aquest projecte a la ciutat va sorgir arrel de l'experiència dels grups de preparació a la paternitat, també dinamitzats per Conexus i organitzats els darrers dos anys per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Les sessions del Grup de Pares d'Infants de 0 a 3 anys es faran durant 6 dimarts, començant el 26 de setembre i continuant els dies 3, 10, 17, i 31 d'octubre i 7 de novembre. L'horari és de 18 a 20 h, i el lloc, la Sala Noble de la Casa Olivella, a la plaça de la Vila. Per poder participar al grup s'ha d'assistir com a mínim a quatre sessions.
En cada sessió es tractarà temes com l'afecte, l'autonomia i l'autoritat, la superació dels conflictes, la responsabilitat educativa, o el joc com a socialització i aprenentatge. La darrera, de dimarts 7 de novembre, serà una sessió monogràfica amb una persona experta en alguna matèria que esculli el grup de pares, com per exemple els primers auxilis.

Us podeu apuntar al grup clicant aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00