Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Primeres propostes pel Pla de xoc d’emergència social

30/10/2015
EL Taller es va fer al Centre Cívic Geltrú El taller es va fer al Centre Cívic Geltrú

Crear una mesa d’ocupació i formació i millorar el contacte amb les empreses i entitats socials, principals línies de treball

 Les accions relacionades amb el foment de l'ocupació, la formació, el treball conjunt amb les empreses i la major col·laboració i difusió de les entitats socials van ser les propostes més destacades del primer taller per elaborar el Pla de Xoc per l'emergència social.

Ahir es va dur a terme aquesta trobada, oberta a tothom, que va comptar amb la participació d'una vintena de persones. El tema central del taller era la formació i l'ocupació. Les propostes que es van recollir per incorporar al Pla de xoc van ser, per un costat, la creació de la mesa d'ocupació i formació, la millora de la difusió dels recursos i projectes en l'àmbit de l'ocupació, la potenciació de la prospecció a les empreses i la millora de la coordinació dels recursos adreçats a la prospecció. També es va posar sobre de la taula la necessitat de potenciar el projecte de serveis a la comunitat, la inclusió de l'emprenedoria  i el cooperativisme a les formacions i la creació d'una fira social i solidària.

Altres propostes destacades son l'increment de les places al Tegar, la continuitat de les subvencions als projectes d'ocupació i la creació d'un servei prelaboral adreçat a persones amb problemes de salut mental.

La recollida de propostes per elaborar el Pla de Xoc continua dimarts 3 de novembre amb un nou taller participatiu, a les 18 h al Centre Cívic Geltrú. En aquest cas es recolliran aportacions en l'àmbit de les accions socials, habitatge, participació i cohesió. Per participar-hi cal inscripció prèvia AQUÍ

 


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00