Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Èxit de participació a les presentacions del procés participatiu sobre el Pla d'Actuació Municipal

31/10/2011
presentació de l’esborrany del Pla d'Acció Municipal          Presentació de l’esborrany del Pla d'Acció Municipal

Al voltant de 150 entitats de la ciutat han assistit a les tres presentacions del PAM celebrades, de dijous a dissabte, al Centre Cívic La Geltrú

La presentació del procés participatiu sobre el Pla d'Actuació Municipal per al Mandat Corporatiu 2011-2015 a les entitats de Vilanova i la Geltrú, ha estat un èxit de participació.

Des del passat dijous i fins dissabte, el Centre Cívic La Geltrú va ser l'escenari de la celebració d'un total de tres presentacions, a càrrec de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, que van aplegar al voltant de 150 entitats.

En aquest sentit, Lloveras valora "molt positivament" la voluntat de les entitats ciutadanes de debatre les propostes que es fan des del govern municipal i que "marcarà les bases dels projectes a desenvolupar", i recorda que "és la primera vegada que es convida a la ciutadania a participar en l'elaboració del PAM"

Presentació del Pla d'Acció Municipal a les entitats
L'alcaldessa també destaca l'alt nombre d'entitats que s'han inscrit als grups de treball que se celebraran durant el mes de novembre, a la vegada que ha avançat que aquests grups s'aniran ampliant tant com calgui per tal que "tothom pugui fer les seves aportacions".

El primer d'aquests grups de treball que se celebrarà serà el de Serveis a les Persones, que es realitzarà el proper 8 de novembre. La resta de taules de treball que es duran a terme seran la de Coneixements i Serveis personals sectorials, el 9 de novembre; la de Promoció de la ciutat i cultura, el 14 de novembre; i la de Serveis a la ciutat i participació, el 15 de novembre.

Notícia relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00