Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Fins al dia 9 d'abril es poden presentar propostes per a l'Assemblea Municipal Oberta

03/04/2014
1a Assemblea Municipal Oberta  1a Assemblea Municipal Oberta

La segona AMO se celebrarà el dia 10 de maig a l'auditori de Neàpolis

El proper dimecres 9 d'abril és el darrer dia perquè tothom qui vulgui pugui presentar les seves propostes per a la segona convocatòria de l'Assemblea Municipal Obert (AMO), que s'ha de celebrar el dia 10 de maig, a les 18 h, a Neàpolis.

Les propostes es poden presentar per carpeta ciutadana o a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) per part de qualsevol entitat registrada al RME o per part de qualsevol ciutadà o ciutadana a títol individual. Cal ser major de 16 anys i estar empadronat/ada a Vilanova i la Geltrú. Les entitats o persones interessades podran presentar la seva ponència sobre temes d'interès general per a la ciutat, no personalistes i hauran de respectar els drets humans. No podran excedir de 2 folis DIN A 4.

L'AMO és una eina de participació ciutadana que permet que les entitats i la ciutadania a títol individual puguin presentar propostes sobre temes d'interès per la ciutat, debatre-les i finalment aprovar-les en l'assemblea.

Podeu presentar les vostres propostes aquí.

Com a novetat en aquesta segona AMO es pot presentar un ciutadà/ana a la comissió de valoració de propostes. Les persones interessades en formar part de la Comissió poden enviar un correu electrònic a participacio@vilanova.cat abans del 9 d'abril.

Sobre el total de propostes que s'hagin presentat a l'AMO i que siguin acceptades per la Comissió, es realitzarà un sorteig públic el dimarts 22 d'abril, a la 13 h, al Saló de Plens, per tal d'establir-ne l'ordre.

A partir del 22 d'abril la ciutadania interessada podrà inscriure's com a públic assistent a l'assemblea

La primera Assemblea Municipal Oberta es va celebrar el 16 de novembre de 2013. En la primera edició es van exposar deu propostes de les quals l'assemblea en va aprovar set. Dues més no va donar temps de tractar-les i per tant, si els ponents les volen mantenir, seran les primeres en la propera trobada.

Per a més informació podeu consultar aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00