Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Mulla't per l'esclerosi múltiple el 9 de juliol

03/07/2017
Mulla't Mulla't

Diumenge les piscines del Parc del Garraf i l'Esportiu La Piscina estaran obertes per a tothom qui vulgui nedar en solidaritat amb la malaltia

Cada any, des del 2005, el Centre Esportiu Municipal Parc del Garraf col·labora amb la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple", organitzant una capbussada col·lectiva i lliurant els diplomes de participació a les persones que volen contribuir a la iniciativa solidària de nedar uns metres en favor de la investigació per l'esclerosi múltiple.

La jornada servirà per sumar els metres nedats als dos centres: la piscina del Parc del Garraf i la de l'Esportiu la Piscina. La capbussada col·lectiva es farà al Parc del Garraf a les 12 h, però s'hi podrà nedar des de les 9 del matí fins a les 8 de vespre, amb horari continuat.

Durant tota la jornada de diumenge 9 de juliol, el centre esportiu destinarà la recaptació de les entrades puntuals (7,95€) a la campanya "Mulla't". També es convidarà els assistents a fer un donatiu voluntari, i es vendran productes de marxandatge de la campanya, com tovalloles o samarretes.

La iniciativa a Vilanova i la Geltrú compta amb el suport de les regidories de Salut Pública i d'Esports de l'Ajuntament.

Més informació aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00