Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Campanya pel bon veïnatge al Barri de Mar

21/12/2010
L'exposició es pot visitar fins al 20 de gener    L'exposició es pot visitar fins al 20 de gener

Fins el 20 de gener es pot visitar al CAPI Baix-a-Mar l'exposició de dibuixos i eslògans de la campanya 'El bon veïnatge'

El CAPI Baix-a-mar acull fins el 20 de gener, l'exposició de dibuixos i eslògans de la campanya El bon veïnatge. Una acció iniciada al Barri de Mar amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de la participació de totes les persones en la comunitat.

En aquesta campanya hi ha participat inicialment l'alumnat de 5è i 6è de les escoles L'Arjau, La Pau i Llebetx, mitjançant la realització d'un taller on han reflexionat sobre el concepte del bon veïnatge. De tots els tallers realitzats se n'ha extret la Guia del Bon Veïnatge.

Els alumnes han pogut presentar dibuixos i eslògans, els quals es mostren al CAPI Baix-a-Mar, per tal que els visitants puguin votar aquells que més els agradin. A partir del dibuix i l'eslògan més votat es dissenyarà un cartell que es distribuirà per diferents llocs del barri de mar, amb la finalitat de sensibilitzar a totes les persones sobre el concepte de bon veïnatge. Hi haurà premis tant pel dibuix i eslògan guanyadors com per les persones que participin en la seva elecció. A més de les diferents escoles participants, la campanya compta amb la col·laboració de la llibreria i papereria Tanit i del Restaurant Peixerot.

Totes les persones que visitin l'exposició tenen temps, fins al 15 de gener de 2011, de participar en l'elecció del dibuix i l'eslògan. L'acte de presentació dels guanyadors i del lliurament de premis es realitzarà el dijous, 20 de gener de 2011, a les 17.30h, al mateix CAPI Baix-a-Mar.

Aquesta campanya forma part del projecte Fem Barri, dissenyat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que inicialment s'ha centrat al barri de Mar i que té com a objectiu promoure la convivència a la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00