Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Valoració positiva de la creació de la Comissió Especial per revisar el Pla General

01/07/2015
Neus Lloveras i Juan Luís Ruiz Neus Lloveras i Juan Luís Ruiz

El Govern vol posar en marxa immediatament la revisió del POUM de Vilanova i la Geltrú

El Govern de VNG ha valorat positivament l'aprovació en el Ple extraordinari de dilluns de la creació de la Comissió Especial per la revisió del Pla General. L'alcaldessa, Neus Lloveras, ha refermat “la voluntat de tirar endavant la comissió per la revisió del POUM, en la línia del que la setmana passada vam explicar, les prioritats del Govern”.

Respecte el Ple, el portaveu del Govern, Juan Luís Ruiz, també ha celebrat l'aprovació del cartipàs perquè “ens permet començar a treballar per executar l'acord de governabilitat”. Ruiz ha agraït als grups “que hagin facilitat l'organització del govern” però s'ha mostrat sorprès pel vot contrari d'alguns partits a les assignacions dels grups municipals i les remuneracions del personal eventual de confiança.

El portaveu ha explicat que en les reunions bilaterals i en la Junta de Portaveus “cap grup es va manifestar contrari.” Juan Luís Ruiz ha dit també que “ens ha sorprès, és incoherent votar en contra però no renunciar a cobrar.”

Pel que fa al cost econòmic del Govern, han recordat que hi ha 2 regidors i regidores més respecte del mandat anterior però que l'increment és només de 12.000 €.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00