Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Sessions de contes a la biblioteca Joan Oliva

06/02/2018
15 minuts contats 15 minuts contats

'15 minuts contats' és la proposta per a que infants i famílies s'apropin als llibres de manera lúdica

Durant aquest mes de febrer, la biblioteca Joan Oliva i Milà enceta una nova activitat adreçada a infants a partir de quatre anys i acompanyats d'un adult, que porta per nom “15' contats abans de sopar”.

L'objectiu és difondre especialment el fons d'àlbums il·lustrats de la biblioteca, i fer que els infants descobreixin la part més lúdica i social de la lectura, alhora que s'amplia els referents literaris a les famílies.

La proposta consta de dues sessions, la primera el dimecres 14 de febrer a les 19 h, dedicada als “Contes que fan venir gana”.
La segona sessió es farà el dimecres 21 de febrer, a les 19 h, i es dedicarà a “Contes de ratolins”.
Cada sessió s'organitza al voltant d'un tema. La Ratoliva fa una tria dels millors contes per a cada sessió, i n'escull un, que serà el que la dinamitzadora, Pilar Galve, explicarà aquell dia als “15' contats”. Els infants i famílies podran endur-se a casa els contes que la Ratoliva haurà seleccionat.
Després de cada sessió, la Ratoliva plantejarà unes preguntes. Per saber la resposta cal haver-se llegit els llibres que estaran exposats a la biblioteca durant un temps. Podrà participar tothom qui ho vulgui. Només caldrà respondre a través de les xarxes socials, o deixant la resposta a la bústia que la Ratoliva té a la biblioteca. Entre tots els nens i nenes que hagin contestat es farà un sorteig i es repartiran tres premis.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00