Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Rebuda institucional als nens i nenes sahrauís que passen l'estiu a VNG

25/07/2017
Recepció nens sahrauís 2 El grup de nens i nenes sahrauís amb els representants institucionals

L'Ajuntament rep els 23 infants procedents dels campaments de refugiats que passaran l'estiu amb famílies d'acollida

 Ahir a la tarda, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, va rebre als nens i nens sahrauís que passaran l'estiu a casa de famílies vilanovines. Un any més la comarca del Garraf se solidaritza amb el poble sahrauí acollint a 23 infants, d'entre 8 i 13 anys, provinents dels campaments de refugiats de Tindouf, en el marc del projecte "Vacances en pau".

Recepció nens sahrauís 3L'Alcaldessa, Neus Lloveras, va donar la benvinguda a tots els infants integrants del projecte i va agrair a totes les famílies acollidores la solidaritat envers aquest poble així com a l'entitat Acció Solidària amb el Sàhara, de VNG, que ja fa 18 anys que gestiona el projecte a la comarca del Garraf.
Aquesta entitat organitza cada any l'estada dels infants durant el mesos d'estiu i promou diferents activitats i espais de trobada entre tots els infants de la comarca i les famílies amb la finalitat que convisquin i comparteixin les seves experiències.

Recepció nens sahrauís 1A l'acte de recepció hi va ser present el nou delegat del Front Polisari a Catalunya, Aixi Ahmedu Mohamed Fadel, que va donar les gràcies a l'Ajuntament pel seu suport a les famílies i a l'entitat Acció solidària pel treball que du a terme.
En la recepció es va fer lliurament d'unes motxilles amb obsequis a tots els nens i nenes. Aquest detall va ser possible gràcies a la col·laboració dels Supermercats JR, CCOO, UGT, l'Agrupació de Balls Populars, CCONG Ajuda al Desenvolupament, i Esquerra Republicana de Catalunya.

La recepció va comptar amb la presència del primer tinent d'alcaldia, i regidor de Coooperació, Juan Luís Ruiz i els regidor i les regidores d'ERC, Jordi Medina, Olga Arnau,i Queti Vinyals.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00