Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Actuacions de millora a la façana marítima

20/01/2012
 Durant el recorregut es va prendre nota del canvi d'ubicació dels contenidors de brossa    Durant el recorregut es va prendre nota del canvi d'ubicació dels contenidors de brossa

Regidors del Govern i personal tècnic recorren la ciutat periòdicament. La darrera visita al front marítim tindrà com a resultat la millora dels accessos a la plaça de la Mediterrània i als voltants de l’estació de bombament de Ribes Roges.

La promoció del passeig Marítim i l'obertura de la ciutat a la façana marítima són una prioritat per l'actual Govern municipal. En aquest sentit, periòdicament representants polítics i personal tècnic municipal de les regidories d'Urbanisme, Serveis Viaris i Participació realitzen visites a peu per la ciutat per prendre nota de possibles accions de millora a la via pública.

Una d'aquestes visites es va realitzar la setmana passada per la rambla de la Pau, el passeig Marítim, passeig del Carme i de Ribes Roges. Segons ha explicat el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Joan Giribet arran d'aquesta visita "vam constatar la necessitat de mantenir un passeig endreçat i net". Amb aquest objectiu, ha continuat explicant Joan Giribet, una primera acció que ja es va decidir dur a terme "és la supressió de la línia de contenidors de brossa de la façana marítima" traslladant-los a d'altres indrets cap a l'interior o en eixos perpendiculars al front marítim.

A banda d'aquesta acció, durant el recorregut també es va prendre en consideració altres accions com la millora de l'accés a peu a la plaça de la Mediterrània des del passeig Marítim mitjançant la col·locació de mobiliari urbà. També es va decidir la col·locació, en un termini breu, de mobiliari urbà a la plaça inferior de Vilanova Port al llindar amb la rambla de la Pau.

La visita a la zona marítima va finalitzar a l'estació de bombament de Ribes Roges que en un curt termini ha de ser rebuda per l'Ajuntament. Per finalitzar l'actuació cal arranjar els voltants i tota la zona delimitada com a espai públic.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00