Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Comencen a aplicar-se les millores del Servei de Neteja i Recollida

02/06/2016
 Signatura de la modificació del contracte amb Valoriza  Signatura de la modificació del contracte amb Valoriza

Entre les millores hi ha l'ampliació horària de la Deixalleria Punt Net i l'augment de personal i maquinària per netejar el centre Vila, la façana marítima i les platges

A partir d'aquest dimecres 1 de juny el Servei de Neteja i Recollida a càrrec de la concessionària Valoriza ha incorporat les millores previstes en l'acord de modificació de contracte aprovat en el transcurs del Ple Ordinari del mes de maig i formalitzades fa unes dies mitjançant la signatura del contracte amb l'empresa concessionària.

Entre les millores que incorpora el servei, destaca l'ampliació de l'horari d'atenció al públic de la Deixalleria Punt Net, a partir del primer de juny amb horari ininterromput de les 10 a les 19 h de dilluns a dissabte. D'altra banda la modificació acordada també contempla l'ampliació de personal per fer neteja manual a la zona del centre amb periodicitat diària; l'increment de pas de les escombradores mecàniques incidint en la recollida de les fulles dels arbres; la presència d'operaris en cap de setmana per millorar la neteja de les zones amb més afluència i major concentració d'activitat d'oci i lúdica; ampliació del personal de neteja a la façana marítima i parc de Ribes Roges i també a les platges, amb la incorporació d'un segon tractor garbellador. A més la modificació de contracte també inclou augmentar el servei de recollida de voluminosos, per minimitzar la presència de mobles al voltant dels contenidors, així com l'increment en la freqüència de neteja dels contenidors i les tasques de manteniment. Finalment també es preveu un nou servei de neteja de pintades de les façanes d'edificis públics i privats.

A banda, el servei de Neteja i Recollida també s'amplia als barris de Santa Maria, El Prat de Vilanova i Fondo Somella, que fins ara eren realitzades per personal de la Unitat de Serveis Municipals (USM). A partir d'aquest dimecres el personal de la USM podrà dur a terme tasques de manteniment de ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00