Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La companyia KLM vol signar un conveni amb l'EFAV perquè l'alumnat realitzin pràctiques

07/11/2017
El director tècnic de KLM i els responsables de l'EFAV El director tècnic de KLM i els responsables de l'EFAV

El director tècnic de la companyia aèria alemanya visita l'Escola de Formació Aeronàutica de VNG

 El director tècnic de KLM a l'aeroport del Prat de Llobregat, Carl Van Hugten, va visitar dijous l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV). El directiu de la companyia holandesa va conèixer la formació que s'imparteix a l'Escola i va veure les seves instal·lacions. Van Hugten, a més, va posar sobre la taula la possibilitat d'establir un conveni de col·laboració entre l'EFAV i la seva companyia aèria.

A través d'aquest conveni, els alumnes de l'escola vilanovina, un cop finalitzin el curs en Tècnic de Manteniment d'Aeronaus, podrien optar a realitzar les pràctiques en aquesta empresa i conèixer com es treballa en el sector.

Amb aquest possible nou acord, l'EFAV segueix ampliant el nombre d'empreses, a les quals, s'ofereix pràctiques i oportunitats d'inserció laboral pels estudiants.

L'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú, amb experiència des de l'any 1985, imparteix formació per a tècnics de manteniment d'aeronaus, amb llicència aprovada en l'àmbit europeu. El grau d'inserció laboral de l'Escola és gairebé del 100%.

 

Més informació sobre l'EFAV AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00