Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Oberts els terminis per fraccionar en 11 mesos les taxes i impostos municipals, i per fer el pagament avançat amb el 5% de descompte

11/01/2018
calendari pagaments fraccionats i avançats tributs i impostos municipals calendari pagaments fraccionats i avançats tributs i impostos municipals

El pagament avançat es pot fer fins al 2 de febrer i demanar el fraccionament fins al 15 de febrer.

Tal com ja s'ha fet en els darrers anys, el Govern municipal de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú impulsa diferents accions per tal que la ciutadania es pugui beneficiar de deduccions en el preu de les taxes públiques, així com la possibilitat de fraccionar el seu pagament.

En aquest darrer cas, les persones que ho sol·licitin podran fraccionar en 11 mesos i sense interessos, el pagament de les taxes i impostos de cobrament periòdic, tant en el cas dels particulars com en el cas de les empreses. Les taxes i impostos que es poden fraccionar són: Taxa de Guals, Taxa d'Escombraries, Impost de Béns Immobles i Impost d'Activitats Econòmiques. Cal fer el tràmit abans del 15 de febrer. (Accés al tràmit AQUÍ)

D'altra banda, es manté la possibilitat de realitzar el pagament avançat de l'Impost de Béns Immobles (IBI) Impost d'Activitats Econòmiques (IAE) i Taxa d'Escombraries industrial i particular, durant tot el mes de gener i fins al dia 2 de febrer. Pagar els tributs de manera avançada suposa pel ciutadà un descompte del 5%. (Accés al tràmit AQUÍ)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00