Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Neus Lloveras, entrevistada al Sessió Plenària de Canal Blau

20/11/2017
Sessió Plenària    Sessió Plenària

L'alcaldessa hi apunta els principals projectes municipals que es completaran aquest final de mandat

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, és entrevistada al programa de política municipal Sessió Plenària, de Canal Blau. L'espai, que tot just ha iniciat la nova temporada, és presentat pel periodista Pere Lobato. En aquesta ocasió el format és d'una hora sencera de conversa amb l'alcaldessa Neus Lloveras, per tractar, d'una banda, qüestions sobre la situació política de Catalunya, i de l'altra, temes de l'actualitat de Vilanova i la Geltrú.

Sobre l'acció municipal, Neus Lloveras ha parlat de la voluntat del govern d'incorporar en el pressupost 2018 una ampliació de subvencions en la tarifació social i també una línia d'ajuts a empreses per incentivar l'ocupació, el respecte pel medi ambient i la innovació.

Així mateix, l'alcaldessa ha apuntat dels principals projectes que la ciutat veurà en aquest final de mandat, com la urbanització de la plaça del Port, que començarà aquest divendres; la millora del torrent de Sant Joan, que s'està executant, i la naturalització de la platja del Far. Tots tres comportaran una transformació important de la façana marítima.

D'altra banda, l'alcaldessa ha recordat el compromís de centrar esforços en el manteniment de la via pública, amb projectes destacats com les intervencions de millora als eixos comercials o l'arranjament de la plaça de la Vila, que s'està realitzant per etapes per evitar tancar-la completament.

El programa Sessió Plenària s'emet els dilluns en horari de 12 h, 15 h, 17 h i 23 h. A partir de demà dimarts es podrà veure també a la carta a la web www.canalblau.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00