Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Exposició i taller per tenir cura de la salut dental

19/10/2017
Cric i Croc, els trapelles Cric i Croc, els trapelles

L'exposició 'Cuida't les dents' inclou la visita i un taller per a nens i nenes de 1r i 2n de primària

Dijous 26 d'octubre s'inaugura al centre cívic La Geltrú l'exposició/taller “Cuida't les dents”, que es podrà visitar fins al 7 de novembre.
Es tracta d'una mostra organitzada per la Regidoria de Salut en col·laboració amb el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, i està adreçada a alumnes de 1r i 2n de primària, amb l'objectiu de donar a conèixer la importància que té la salut bucodental per a les nostres dents i prevenir les possibles conseqüències que es poden patir si no se'n té la cura necessària.

La mostra consta de diversos plafons explicatius i interactius i un joc final per reforçar la visita. A més, al final del taller s'entregarà material didàctic per treballar a l'aula.

Aquesta exposició/taller reforça el programa de salut bucodental que, des de fa més de 20 anys, es porta a terme des de la Regidoria de Salut, mitjançant els tallers “Cric i Croc, els trapelles”, que es realitzen a educació infantil, concretament als cursos de P4 i P5.

Cada dia a les 9.15 h, les 11 h i les 15.15 h es realitzaran visites guiades a l'exposició amb aquelles escoles que ho sol·licitin concertant l'hora de visita amb la Regidoria de Salut, a salut@vilanova.cat o al telèfon 93 814 00 00, extensió 3393. Tot i que el taller està programat inicialment amb alumnes del primer cicle d'educació primària, si ho sol·liciten els centres educatius, també es pot fer amb alumnes d'altres cursos.

L'exposició també es podrà visitar lliurement per les tardes a la sala d'actes del centre cívic La Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00