Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La ciutadania podrà preguntar a l'alcaldessa, Neus Lloveras, sobre el balanç de gestió del primer any de govern

14/06/2012
 Neus LLoveras respondrà a la ciutadania sobre el primer any de govern Neus LLoveras respondrà a la ciutadania sobre el primer any de govern

L'acte tindrà lloc el pròxim dijous a l'auditori de Neàpolis a partir de les 19.30 h i serà conduït pel periodista Bernat Deltell

El govern de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha organitzat un acte el pròxim dijous 21 de juny a l'auditori de Neàpolis on la ciutadania podrà preguntar a l'alcaldessa, Neus Lloveras, sobre el balanç de gestió del primer any de mandat. L'acte tindrà dues parts diferenciades. Una primera on l'alcaldessa serà entrevistada pel periodista vilanoví Bernat Deltell, i una segona on la ciutadania podrà formular preguntes directament.

En aquest sentit es recomana que per assistir a l'acte es faci una inscripció prèvia al web municipal. A l'auditori de Neàpolis tots els assistents tindran dues targetes que correspondran a dos torns de preguntes establerts. Les preguntes es faran en veu alta i fins al final de l'acte, previst a les 21 h.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras creu que aquesta manera de fer balanç de gestió "respon a la dinàmica que, des d'un principi, hem volgut generar de ser transparents i dialogants. Aquesta voluntat és la que volem transmetre a aquest acte." Fent una primera valoració d'aquest any de mandat, l'alcaldessa ha volgut llençar "un missatge d'optimisme perquè, malgrat les dificultats, aquest any ens ha servit per arribar a un bon punt de partida pels pròxims tres anys. No és un optimisme inconscient. Està basat en fets i en resultats que podem veure en temes com la promoció econòmica."
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00