Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Nou club de lectura de ciència-ficció a la biblioteca Armand Cardona Torrandell

28/07/2017
Club de lectura ciència ficció Club de lectura ciència ficció

S'obren les inscripcions per aquest nou club que es posa en marxa coincidint amb la celebració de la I Convenció de Literatura Fantàstica i Ciència-ficció que tindrà lloc al novembre a VNG

La gran novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals per la temporada de clubs de lectura 2017/18 és la creació del Club de lectura de Ciència-ficció que tindrà lloc a la biblioteca Armand Cardona i que serà conduit per Victòria Ortiz, especialista en el gènere.

El Club de lectura és un espai adreçat a joves i adults amb ganes de llegir, de comentar i de donar a conèixer els seus descobriments; també a aquells qui els agrada buscar noves perspectives i interpretacions dels personatges i de les històries, i sobretot, als que volen compartir l'experiència que els aporta la lectura de referents de la literatura de ciència-ficció i fantàstica.
Els participants gaudiran amb la lectura de referents del gènere com Isaac Asimov, Aldous Huxley, Orson Scott Card, i d'altres d'àmbit més local, com David Cirici, Domingo Santos o el vilanoví Antoni Munné-Jordà.

Les inscripcions per participar al club ja són obertes. La durada de les trobades serà d'uns 60 minuts, el segon dilluns de cada més a les 18.30 h, d'octubre a juny. Dilluns 18 de setembre es farà una reunió informativa en la que els participants podran recollir la primera lectura que es comentarà en la trobada d'octubre.

Més informació: Butlleta del Club de lectura de Ciència-ficció

La posada en marxa d'aquest Club coincideix amb la celebració a Vilanova i la Geltrú de la I Convenció de Literatura Fantàstica i de Ciència-ficció, que tindrà lloc el cap de setmana del 25 i 26 de novembre organitzada per la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia, i amb la qual també col·laborarà la Xarxa de Biblioteques Municipals.

D'altra banda, la biblioteca Armand Cardona aprofita per recordar que encara queden places disponibles per al Club de lectura en Anglès, que també es fa a la biblioteca, on es poden fer les inscripcions.

Més informació: Butlleta del Club de lectura en Anglès

A partir del setembre s'informarà del termini d'inscripcions de la resta de clubs de lectura de les biblioteques de Vilanova i la Geltrú.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00