Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L’Associació Esportiva Llaguts Vilanova tanca amb èxit el darrer desafiament de la temporada a Torredembarra

14/09/2017
Llaguts Llaguts

Els equips sèniors masculí i femení vilanovins guanyen en la seva categoria

Aquest diumenge es va celebrar a la platja de Torredembarra el darrer desafiament de la temporada entre els equips de llaguts de Calafell, Torredembarra i Vilanova i la Geltrú.

La jornada es va iniciar amb una primera regata a càrrec dels equips sèniors masculí, on Vilanova es va imposar per davant de Calafell i Torredembarra. Les segones en desafiar-se van ser les sèniors femenines, on les vilanovines van creuar el punt d'arribada en primera posició seguides de Calafell i Torredembarra.

En categoria veterana, la classificació va ser molt més renyida. Així, les vilanovines van quedar a dos segons de l'equip de Calafell, que es van imposar en una recta final molt disputada i on les vogadores de Calafell van haver de suar de valent per aconseguir el primer lloc. Torredembarra va quedar en tercera posició. I quant a la categoria veterà masculí, els vilanovins van quedar en tercera posició, superats per Torredembarra i Calafell respectivament.

Amb el desafiament de Torredembarra finalitza la temporada 2017. Ara, l'Associació Esportiva Llaguts Vilanova ja treballa de cara a la propera temporada per poder avançar, millorar i assolir nous objectius en rem i altres activitats de col·laboració a la comarca.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00