Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'Ajuntament de VNG asfaltarà diversos trams de la ciutat durant tota la setmana vinent

26/05/2017
Treballs previs a l'asfaltat de carrers de la ciutat Treballs previs a l'asfaltat de carrers de la ciutat

L'actuació suposa una inversió de 60.000 euros per millorar les vies en diversos punts de VNG

La setmana vinent l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú asfaltarà diversos trams de carrers en una primera intervenció per millorar les vies de la ciutat. Aquesta primera fase, amb una inversió de 60.000 euros i que executa la Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat, s'actuarà en diferents trams de carrers del 29 de maig al 2 de juny.

Així doncs, dilluns 29 de maig s'asfaltaran tres trams del carrer del Pare Garí; el pas de vianants de la cruïlla de Josep Coroleu, per sobre del carrer de l'Aigua i el pas de vianants que creua el carrer de l'Aigua a l'alçada de la plaça Xoriguer.

Dimarts 30 de maig, es treballarà en el pas de vianants elevat del carrer del Doctor Zamenhof a la cruïlla amb el passeig dels Baladres i s'arreglarà una ras de l'avinguda de Rocacrespa. També s'asfaltarà el carrer de Joan Llaveries en el tram comprès entre el carrer de l'Aigua i el carrer de Sant Onofre. En aquest carrer també s'asfaltarà el pas de vianants previ al carrer de Bailen. Durant aquest dia també s'asfaltarà un blandó de la ronda Ibèrica, produint-se l'afectació d'un dels carrils de circulació de vehicles.

Dimecres 31 de maig, s'asfaltarà una part de la rotonda dels Països Catalans, la qual cosa obligarà a reduir els carrils de circulació de vehicles i s'asfaltarà també l'avinguda de Vilafranca, entre la rotonda dels Països Catalans i l'Institut Joaquim Mir.

Dijous 1 de juny s'asfaltarà el carrer del Gas en el tram comprès entre els carrer de Conxita Soler i de Pere Riudor, amb afectacions a l'estacionament i trànsit de vehicles mentre es realitzi l'actuació. Aquest mateix dia i el següent, divendres 2 de juny, s'asfaltarà el carrer de Josep Llanza entre la rambla de Josep Antoni Vidal i el carrer de l'Havana, amb afectacions al trànsit rodat , a l'estacionament i als guals d'aquest tram. A més, també s'asfaltarà el carrer de Juan de la Cosa amb la conseqüent afectació a l'estacionament i a la circulació de vehicles mentre durin aquests treballs

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00