Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Nous contenidors soterrats a la plaça dels Cotxes

19/05/2016

La nova illa de contenidors permetrà optimitzar la recollida de brossa del centre de VNG

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú instal·larà contenidors soterrats a la plaça dels Cotxes. Les obres s'iniciaran a partir de dilluns vinent, 23 de maig i finalitzaran en el termini de tres setmanes. La nova illa de contenidors soterrats disposarà d'habitacles per recepcionar fraccions dels cinc tipus de residus: orgànic, rebuig, paper, envasos i vidre.

La construcció d'aquesta nova illa de contenidors, que realitza la Regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de VNG, suposa una inversió de 41.563 euros i permetrà millorar i optimitzar la recollida de brossa a la zona del centre de la ciutat. Alhora permetrà eliminar els contenidors en superfície que actualment hi ha al carrer de la Mercè i al carrer del Col·legi.

Afectacions al trànsit
Mentre durin les obres estarà tallat al trànsit de vehicles l'eix dels carrers de Santa Eulàlia i Miguel de Cervantes en el tram comprès entre els carrers de Santa Madrona i de Sant Gervasi. A més, a partir de dilluns 23 de maig, canviarà el sentit de circulació del carrer de Sant Gervasi, entre els carrers de Sant Joan i de Miguel de Cervantes, passant a ser de sentit mar per facilitar l'accés als guals de la zona.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00