Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Últims dies per veure les propostes de remodelació del front marítim a La Sala

10/03/2015
Taller participatiu celebrat el 21 de febrer de 2015 Taller participatiu celebrat el 21 de febrer de 2015

El jurat del concurs d'idees ja ha rebut les conclusions del procés de participació ciutadana i emetrà la setmana que ve el veredicte

Les 24 propostes que participen al concurs d'idees sobre la reordenació del passeig Marítim i la plaça del Port es poden veure encara durant tota aquesta setmana al Centre d'Art Contemporani La Sala i al web municipal vilanova.cat. Durant aquests dies els membres del jurat també hauran de fer les últimes valoracions sobre els projectes presentats, ja que es preveu que la setmana que ve s'emeti el veredicte.

Tant els membres del jurat com els participants al taller debat del 21 de febrer van rebre dijous passat l'informe de conclusions del procés de participatiu desenvolupat des del 10 de febrer, dia en què es va obrir l'exposició pública de les propostes. El document conté tant el resum del taller, en què van participar 50 persones, com els resultats de les 581 enquestes recollides per via virtual i presencial.

L'opinió ciutadana recollida és un factor de valoració més que ha de tenir present el jurat en la decisió final. La primera part de l'informe de participació mostra els 10 projectes més ben valorats a través de cadascun dels canals d'opinió. Pel que fa al taller de debat, es conclou que els cinc projectes que van sumar més puntuació coincideixen, amb diferent ordre, amb els cinc projectes que s'adeqüen millor als criteris bàsics consensuats en un taller d'idees anterior, celebrat a l'octubre passat.

Aquests criteris han tingut en compte si el projecte s'integra al conjunt de la façana marítima; si posa en valor el patrimoni pesquer i acosta la ciutat al mar; si aposta per la singularitat i té vocació d'espai de trobada i convivència; si té en compte la mobilitat i l'accessibilitat a tot el passeig, i finalment que ofereixi una alternativa a l'espai de la plaça del Port.

Podeu consultar aquí l'informe del procés de participació ciutadana, com s'ha produït i les valoracions que han rebut les 24 propostes de reordenació del front marítim.

Notícies relacionades:

- Prop de 600 persones opinen sobre els projectes de remodelació del front marítim (4/3/2015)
- Mig centenar de persones participen al taller sobre els projectes presentats al concurs d'idees de la façana marítima (24/2/2015)
- Tot a punt per obrir l'exposició amb els 24 projectes del concurs d'idees sobre la façana marítima (10/2/2015)
- Els tallers participatius posen de manifest consens respecte al passeig i diversitat d'opinions sobre la plaça del Port (6/10/2014)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00