Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Tot a punt per a la VII Festa de l'Animal a Vilanova i la Geltrú

10/10/2018
Cartell Festa de l'Animal Cartell Festa de l'Animal

Juntament amb la quarantena d'expositors del recinte firal, la Festa de l'Animal també oferirà activitats, tallers i xerrades

La Festa de l'Animal torna a Vilanova i la Geltrú el dissabte 20 d'octubre amb diverses activitats, tallers, exhibicions i, el repte enguany com en les edicions anteriors, de continuar treballant per sensibilitzar la ciutadania vers la tinença responsable d'animals de companyia.

La 7a edició de la Festa de l'Animal, que tornarà a omplir la rambla de la Pau, entre els carrers de l'Àncora i de Conxita Soler, constarà d'una trentena de propostes lúdiques. També comptarà amb la ‘Passarel·la de l'Adopció' una iniciativa que vol facilitar l'adopció responsable de gossos que es troben acollits a les dependències de la Mancomunitat Penedès-Garraf i en entitats protectores. La Festa de l'Animal se celebrarà el dissabte 20 d'octubre de les 10 a les 20.30 h, i es preveu comptar amb la participació de 40 expositors.

Activitats programades
La festa compta amb un bon nombre d'activitats, xerrades i tallers que s'aniran succeint al llarg de tot el dia. Destaquen el Canicross popular, la inauguració del circuit Agility a l'espai de gossos de Baix-a-Mar, o la pasarel·la ‘Adopta'm'. Pel que fa a les xerrades, s'aniran realitzant cada 30 minuts amb temàtiques tan diverses com els gats urbans; l'esport per a gossos; les pautes per a una bona adaptació i convivència en cas d'adoptar un gos, o tractaments d'acupuntura per a animals de companyia. Així mateix, al matí i a la tarda hi haurà sengles tallers per donar a conèixer el funcionament de la pista d'Agility.

L'organització de la Festa de l'Animal és una iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i de la Mancomunitat Penedès-Garraf per fer possible un punt de trobada de les entitats animalistes i alhora donar a conèixer els projectes de les principals protectores i empreses del sector.

Consulta aquí tota la programació de la Festa de l'Animal, així com els horaris de les activitats programades.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00