Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La Sala acollirà l'exposició de projectes sobre la reordenació del passeig Marítim

05/02/2015

A partir del 10 de febrer es podran veure les 24 propostes presentades al concurs d'idees. El 21 de febrer se celebrarà el taller-debat per recollir les aportacions de la ciutadania en relació als projectes

Dimarts 10 de febrer s'obrirà l'exposició dels 24 projectes presentats al Concurs d'Idees per a la reordenació del passeig Marítim i la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú. La mostra es podrà veure al Centre d'Art Contemporani la Sala, de dilluns a diumenge de 18 a 20 h, i dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h, excepte els dies 13, 14 i 15 de febrer en els quals La Sala romandrà tancada. Paral·lelament, també a partir de dimarts vinent a l'espai d'Urbanisme del web municipal www.vilanova.cat es podran veure totes les propostes online. Tant a l'exposició de La Sala com mitjançant el web, les persones interessades podran respondre una enquesta i opinar sobre els projectes per tal de veure la coincidència dels mateixos respecte els criteris consensuats en el taller participatiu realitzat l'octurbre de 2014.

Així mateix, dissabte 21 de febrer de 10 a 14 h, al mateix Centre d'Art Contemporani La Sala se celebrarà el taller de debat dels projectes presentats al concurs sobre la reordenació del front marítim. Es tracta d'un taller de contrast per valorar en quina mesura les 24 propostes urbanístiques exposades a La Sala han incorporat els criteris consensuats en el taller participatiu realitzat a l'octubre de 2014. L'objectiu del taller-debat és recollir les aportacions de la ciutadania en relació a aquests projectes i fer-les arribar al jurat del concurs d'idees. Sobre el veredicte del concurs, el jurat l'emetrà com a data límit el 20 de març.

Per participar en el taller de debat, cal inscriure's prèviament a partir de dilluns 9 de febrer. La inscripció es pot fer presencialment a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé mitjançant la Carpeta Ciutadana.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00